НАП - Видин продава тристаен апартамент

Новини - НАП

НАП - Видин продава тристаен апартамент
НАП Видин предлага за продажба чрез търг с тайно наддаване мансарден тристаен апартамент, находяш се в гр. Видин, ул. Шейново № 2, чията първоначална цена е 58 100 лева. Имотът е ново строителство, със застроена площ 111 кв. метри.
От днес, 7 септември, стартира огледа на имота и приемането на оферти за участие в търга. Предложенията си, кандидат-купувачите могат да подават до 10 септември включително, в сградата на Офис Видин, ул. Шести септември № 12. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената тръжна цена.
Пълният текст на обявите на публичните изпълнители, както и информация за продаваните активи, могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg в рубриката „Продажби“. Там клиентите на администрацията могат да намерят също условията за участие в търговете на приходната агенция и техническите характеристики на продаваните машини, съоръжения и недвижими имоти.
dir.bg

Добави във

Submit to Delicious Submit to Digg Submit to Facebook Submit to Google Bookmarks Submit to Stumbleupon Submit to Technorati Submit to Twitter Submit to LinkedIn
Pin it
Joomla SEO powered by JoomSEF