Хороскоп за 29 април 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Трудно ще успеете да осъществите всичко, което сте си наумили, ще се наложи да потърсите помощници. Денят е много забързан и може да се окаже доста разпилян, ако не вземете на време нещата в свои ръце.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Погрижете се за очите си, особено ако носите контактни лещи. Добре е днес да си починете от тях. Масажите и компресите с топла и студена вода ще окажат благотворно влияние върху кожата на лицето. А тези, които нямат подобни грижи, е добре да внимават в предпразничното харчене.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес ще сте доста припрени и трудно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте предвид, че всеки си има собствен ритъм и по възможност се съобразете с това. Възможно е да се появят малки парични затруднения, бъдете по-внимателни в харченето.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Настроението ще е на ниво и съответно всичко ще си дойде на мястото. Отделете време за семейството. Избягайте от ежедневния ред, направете нещо различно, самите вие бъдете различни.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Краят на април, чудесен момент да се сбъдне поне една мечта. Хубав ден за срещи с приятели, за пътувания, за всякакви приятни занимания.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Времето, което отделите за себе си в никакъв случай не е загубено, напротив ще се почувствате по-добре емоционално. Започнете утрото с гимнастика за гърба и гърдите, а после можете да поизлезете на пазар, за да обновите пролетния си гардероб.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днешният ден е най-добре да прекарате на свеж въздух и без друго ще имате желание да разчупите всекидневните рамки. Философските разговори и дори политическите спорове днес ще ви карат да се чувствате социално ангажирани.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Не е препоръчително точно днес да използвате декоративна козметика за кожата на лицето и на главата, може да има нежелателни последици. Отделете време за подобряване на физическата си форма, вместо да мързелувате през телевизора.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Сигурно сте оставили доста неща за вършене през днешния ден, но пренебрегвайте и грижите за тялото. Един масаж или поне контрастни бани ще се отразят добре не само на кожата, но и на настроението ви.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Един ден да подредите себе си. Външният ред успокоява и дава сигурност, но вътрешнят дава крила. Дишайте живота смело и с усмивка.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Днес от вас просто ще блика енергия, ще ви се иска да прегърнете целия свят. Ако сте влюбени сигурно ще се чувствате на седмото небе, ако ли не сте на път сте да го сторите. Забавлявайте се с децата си, това ще ви накара да се почувствате по-млади и жизнени.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Направете няколко упражнения за разкършване. Имате нужда от повече движение и свеж въздух. Добре е да посетите близките си или да отидете на някое близко до сърцето ви място, така ще релаксирате най-пълноценно.
Хороскопи от astro5.net