Хороскоп за 20 март 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес ще бъде поставено на изпитание търпението ви. Ще се наложи да отстоявате позицията си на работното си място. Новите начини за решаване на проблемите, които предлагате може и да не бъдат възприети с ентусиазъм, но това не бива да помрачава настроението ви.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес е подходящ ден да започнете диета за отслабване, естествено ако имате нужда. И без друго ще се чувствате доста жизнени, а и ще имате много работи за вършене, така че може и да не ви остане време за извънредни похапвания.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Бъдете готови да ви потърсят някои ваши кредитори, дано не сте сред длъжниците. Добре е да уредите данъчните си задължения, вместо да чакате крайния срок. Напрегнат е този ден, но поне вечерта ще можете да разпуснете.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Добре е да се погрижите за линията си. Заложете само на екологичните продукти, намалете сладкото и пийте само минерална или филтрирана вода. Денят е подходящ и ако ви се налага да си търсите помощници, днес може би ще срещнете най-подходящия човек.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Не се претоварвайте и пазете сърцето. Всякакви вълнения и драматични изпълнение оставете за вечерта или за утре. Ако не приемате нещата като досадно задължение, днес бихте могли да свършите работа за цялата седмица.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ако успеете да стигнете до консенсус с колегите си, то днешният ден няма да е минал напразно. Оригинални идеи няма да ви липсват, а и желание да ги осъществите. Все пак не позволявайте да ви прехвърлят на вас цялата работа.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
С големи очаквания започвате тази седмица. Най-добре е да не губите положителната си настройка. Така или иначе всичко зависи от отношението ви към него, останалото е малаважно.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Доста динамичен ден, ще се наложи да си записвате всичко, което трябва да се свърши. Не пропускайте да прегледате сутрешните вестници, ще научите полезни неща, дори и за работата ви. Опитайте да не закъснявате за срещите си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Още от първия ден на работната седмица ще се наложи да давате пари, което не е много приятно. Хубавото е, че ще получите добри новини по този въпрос, може би ще ви предложат допълнителна работа или допълнителни пари (може би подкуп ,).
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Не сваляйте усмивката от лицето си и ще видите, че ще подобрите деня на всички около вас. Днес са възможни застойни процеси в организма, така че не забравяйте бутилката с минерална вода, когато отивате към офиса.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Сутринта не прекалявайте със закаляващите процедури, избягвайте студената вода. Днес е най-добре да не проявявате прекалена активност в работата си, а и не се вслушвайте в слуховете, които се носят по коридорите, само ще ви скапят допълнително.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес ще имате много по-голяма нужда от тонизиращи средства. Опитайте да бъдете по-мили и усмихнати към света, не приемайте всяка спънка като провал и ще положите едно успешно начало на новата седмица.
Хороскопи от astro5.net